• Vigtigste seværdigheder

    No entries found

  • Bedste restauranter

    No entries found

  • Bedste indkøbsmuligheder

    No entries found

Med sin storslåede arkitektur, legendariske kulturelle seværdigheder og enestående plads i historien, er denne hovedstad også kendt som "den vestlige civilisations vugge", en must-see destination for alle rejsende. Med en fængslende blanding af det klassiske og det moderne, kan Athen prale af nogle af verdens ældste og mest berømte vartegn, og denne fantastiske hovedstad fremviser stolt sin historiske arv.

Akropolis
Oldtidens Athen tilbyder de pragtfulde marmor strukturer i Parthenon, bygget til ære for visdommens gudinde Athena med indgangsportalen Propylæa og Athena templet, dedikeret til de bevingede jomfruer der opvartede hende, og den berømte Erectheion - "Karyatidernes Balkon”.

Musernes bjerg
Helikon, musernes bjerg, hvor legenden fortæller at Sokrates betalte den ultimativ pris for sine avancerede ideer om ungdom og religion ved at drikke en dødelig kop skarntydesaft. I Horologion, kendt som Tower of the Winds, kan du ifølge myten høre stemmer fra en fjern fortid.

Hadrians Bue
I det gamle kvarter, som i oldtiden var beskyttet bag bymuren, vil du også kunne opleve den fantastiske Hadrians Bue, en gave til byen fra den romerske kejser, og det majestætiske Zeus tempel, bygget over en 700-årig periode begyndende i det 6. århundrede f.Kr.

Kommende Athen krydstogter