• 89 88 26 97
 • Call me back
 • Mon to Fri: 10 am - 5 pm
  20.05.: Public holiday, closed
  30.05.: Public holiday, limited availability, 11 am - 4 pm
 • Vigtigste seværdigheder

  No entries found

 • Bedste restauranter

  No entries found

 • Bedste indkøbsmuligheder

  No entries found

London - fra verdensberømte arkitektoniske vartegn til de mange valg af teater, shopping og museer, til den kongelige familie, denne verdensby ophører aldrig med at overraske, fængsle og inspirere alle der kommer forbi. Havnen til dit London eventyr er Dover, byen med den korteste afstand mellem Storbritannien og kontinentet.

Buckingham Palace
Denne storslåede kongelige residens er over 100 meter lang og har omkring 600 værelser. Beliggende i en 40 hektar park, har det været monarkiets primære residens siden kong George III købte den i det 18. århundrede. Det daglige vagtskifte ved middagstid er en af verdens mest berømte militærparader.

Westminster Abbey
Med sine imponerende tårne og fantastiske buegange, er dette et af de mest storslåede eksempler på gotisk arkitektur i Storbritannien. De vigtigste ritualer finder stadig sted her. De fleste af Englands herskere er både kronet og begravet her. Og næsten alle store personer i engelsk historie har efterladt hans eller hendes mærke her, fra Shakespeare til Winston Churchill, Dronning Victoria til prinsesse Diana.

Parlamentet
Med over 1.000 rum, er Parlamentet i London en af verdens største og mest elegante offentlige bygninger, og ur tårnet i den østlige ende huser verdens mest berømte ur, Big Ben.

Kommende Dover (London) krydstogter