• Vigtigste seværdigheder

    No entries found

  • Bedste restauranter

    No entries found

  • Bedste indkøbsmuligheder

    No entries found

London er en enorm kosmopolitisk by, med alle de kulturelle og gastronomiske attraktioner man kan forvente sig af en verdens hovedstad. Med et areal på næsten 50 km på hver side af Themsen, er det Europas største by og en sammensat befolkning på otte millioner mennesker. Southampton er en af flere havnebyer, som alle fungerer som udgangspunkt fra London.

Buckingham Palace
Denne storslåede kongelige residens er over 100 meter lang og har omkring 600 værelser. Beliggende i en 40 hektar park, har det været monarkiets primære residens siden kong George III købte den i det 18. århundrede. Det daglige vagtskifte ved middagstid er et af verdens mest berømte militærparader.

Big Ben
Formentlig det mest berømte og fotograferede ur i verden, Londons ur tårn kendt som Big Ben, ligger i den østlige ende af House of Parliament, en af de største offentlige bygninger i verden.

Southampton
Southampton er en førende krydstogt havn, som kan prale af historien tilbage til de gyldne tider for transatlantisk sejlads. Det er også en af Storbritanniens top 10 shopping destinationer, med West Quay Shopping Complex beliggende ca. 3 km fra molen.

Kommende Southampton (London) krydstogter