• 89 88 26 97 (CET)
 • Mon to Fri: 9 am - 6 pm / Sat 9 am - 1 pm
 • Vigtigste seværdigheder

  Enoshima Sea Candle (江の島シーキャンドル (江の島展望灯台))
  1. Enoshima Sea Candle (江の島シーキャンドル (江の島展望灯台))
  2. 綱島源泉 湯けむりの庄
  3. Spring Valley Brewery Yokohama
  4. Hasedera Temple (長谷寺)
  5. The Hakone Open-Air Museum (彫刻の森美術館)
 • Bedste restauranter

  Pain Pati こむぎのおはなし
  1. Pain Pati こむぎのおはなし
  2. オギノパン 本社工場直売店
  3. Iida Shoten (らぁ麺屋 飯田商店)
  4. Matsubara-an (松原庵)
  5. Kaisen (回転寿司 海鮮)
 • Bedste indkøbsmuligheder

  ACADEMIA 港北店
  1. ACADEMIA 港北店
  2. OK store (オーケーストア 日吉店)
  3. Yokohama Red Brick Warehouse No.2 (横浜赤レンガ倉庫 2号館)
  4. IKEA
  5. 中古タイヤ市場 相模原店

Fremkomsten af ​​Tokyo blev indledt i begyndelsen af ​​det 17. århundrede, da Tokugawaleyasu valgte den tidligere fiskerby ved navn Edo til hovedstad af sin shogunatet. Selv efter kejserdømmets genoprettelse fortsætte Edo som centrum af den politiske magt, og i følge af den Meiji-restaurationen i 1868 blev omdøbt til Tokyo ("østlige hovedstad") for at skelne den fra den gamle kejserlige hovedstad Kyoto ("vestlige hovedstad").

I dag Tokyo, med sin blanding af gamle traditioner og postmoderne kultur gælder som en af de mest spektakulære byer i verden. Den Ginza, et internationalt indkøbscenter, ligger lige ved siden af den kejserlige palads og for befolkningen dér  er det muligt at forene travlheden i det 21. århundrede med den elegance og sindsro af dens traditionelle kultur.

Kejserlige palads
Den kejserlige palads i centrum af Tokyo er residens for den kejserlige familie. Dens store grønne områder er omgivet af voldgrave og mægtige mure.

TokyoTower
Den 333 meter høje Tokyo Tower betragtes som en af de højeste selvbærende stålkonstruktioner i verden og som en vartegn i Tokyo.

Meiji-helligdommen
Helligdommen er dedikeret til Kejser Meiji, faderen til moderne Japan, og placeret i en lysning i midten af ​​Tokyo. Steden er beregnet til at symbolisere adskillelsen mellem det åndelige og det verdslige.

Kommende Yokohama krydstogter