• Vigtigste seværdigheder

    No entries found

  • Bedste restauranter

    No entries found

  • Bedste indkøbsmuligheder

    No entries found

Ofte omtalt som Canadas smukkeste by, er Vancouver en fantastisk blomstrende metropol, heldig nok til at være omkranset af både hav og bjerge. Med sine mange parker, strande, haver, museer, kunstgallerier og den etniske mangfoldighed, er Vancouver et af de sjældne steder, der rent faktisk lever op til løftet om at tilbyde noget for enhver smag.

Stanley Park
Meget få steder tilbyder en mere spektakulær udsigt over denne dynamiske by end Stanley Parken. Parken tilbyder kilometervis af vandrestier og cykelstier, et akvarium, udendørs swimmingpools, tennisbaner og meget mere.

Robson Street
Robson Street og de omkringliggende kvarterer tilbyder den bedste shopping i byen. Forretninger med europæisk flair deler Avenue’en med delikatesseforretninger, moderne butikker, kaffehuse, og et utal af etniske spisesteder.

Granville Island
Granville Island‘s åbne marked på Vancouvers vest side er et vidunderligt sted at snuppe en hurtig snack eller finde det ultimative gourmetmåltid. Her finder du et stort udvalg af unikke souvenirs i de mange forskellige butikker, boder og gallerier.

Kommende Vancouver krydstogter