• Vigtigste seværdigheder

    No entries found

  • Bedste restauranter

    No entries found

  • Bedste indkøbsmuligheder

    No entries found

Du vil aldrig løbe tør for oplevelser i byen, der aldrig sover, fra de skinnende lys på Broadway og Times Square til byens verdensberømte museer, shopping, og imponerede kulinariske muligheder. Det er en utrolig mangfoldig og livlig metropol, som er sammensat af et indviklet kludetæppe af forskellige kvarterer, hvert med sin egen karakter og historie, men alligevel en del af samme historie.

Times Square
Times Square kaldes også „Crossroads of the World“, og at dømme efter antallet af mennesker der er tiltrukket hertil, synes dette at være sandt. Fra lysene på Broadway til et utal af butikker og indkøbscentre, er der ikke noget som Times Square andre steder i verden.

Frihedsgudinden
Frihedsguiden, som er beliggende på Liberty Island, var en venskabsgave fra den franske befolkning til befolkningen i USA, og er en af de mest universelle og vedvarende symboler på politisk frihed. Fra observationsdækket kan man opleve en enestående udsigt over New York City og havnen.

Central Park
Midt inde i denne betonjungle, finder man denne kæmpestore og smukke park, et kærkomment tilflugtssted for storbyens indbyggere. Denne 349 hektar store park midt i byen er en hyldest til god byplanlægning. Med sine snoede stier, vandhuller, søer og udstrakte grønne områder, er parken ofte vært for udendørs koncerter, kunst forestillinger, solbadere, løbere, vandrere og folk på skovtur

Kommende New York krydstogter