• Vigtigste seværdigheder

    No entries found

  • Bedste restauranter

    No entries found

  • Bedste indkøbsmuligheder

    No entries found

Et renæssance fort bevogter havnen i Civitavecchia, ankomsthavnen til Rom - en af verdens fantastiske byer. Fra grundlæggelsen i 753 f.Kr. til det romerske riges fald, har Rom været omdrejningspunktet for mange af verdens største kunstnere, arkitekter, herskere og filosoffer.

Colosseum
Dette imponerende monument står som en påmindelse om det mægtige romerske imperium. Med plads til 50.000, blev arenaen oversvømmet med vand for at afholde arrangerede søslag, og derefter tørret og belagt med sand og dermed klar til kæmpende gladiatorer i løbet af få timer.

Peterskirken
Beliggende i Vatikanstaten, verdens mindste stat, er Peterskirken verdens største kirke, og et flot vidnesbyrd fra renæssancen. Lad dig begejstre af det Sixtinske Kapel og Michelangelos berømte malerier: ”Skabelsen” og "Dommedag."

Pantheon
Denne fantastiske cylindriske bygning, bygget i det første århundrede, har 16 enorme søjler, der understøtter søljehallen og en kæmpestor kuppel. Italienske konger er begravet her sammen med bl.a maleren Raphael. Det er et af de mest velbevarede monumenter fra oldtiden

 

Kommende Civitavecchia (Rom) krydstogter