• Vigtigste seværdigheder

    No entries found

  • Bedste restauranter

    No entries found

  • Bedste indkøbsmuligheder

    No entries found

Adelaide ligger mellem St Vincent-bugten og Adelaide Hills. Byen er hovedstad i staten South Australia og et centrum for kunst og kultur. Ud over victorianske bygninger og mange museer, inkluderer de mest populære seværdigheder de brede boulevarder, de store parker og utallige shopping-muligheder. Tæt på byen ligger Barossa Valley vinmarkerne, Cleland Wildlife Park og den gamle tyske koloni Hahndorf, som også er et besøg værd.

Barossa Valley
Australiens mest berømte vindistrikt ligger ca. 70 kilometer nordøst for Adelaide, og her kan man få indblik i dyrkningen af forskellige vindruetyper i forbindelse med vinsmagninger og guidede ture.

Cleland Wildlife Park
I Adelaide Hills ligger denne zoologiske have, som huser nogle af Australiens mest kendte dyrearter. Her kan du opleve kænguruer, koalaer, emuer, wombatter, dingoer og forskellige øgler på tæt hold.

Hahndorf
Den lille landsby blev grundlagt i midten af det 19. århundrede af lutheranske migranter fra Prøjsen, og i dag udgør den en populær turistattraktion. Den ligger ca. 30 kilometer sydøst for Adelaide.

Kommende Adelaide krydstogter