• Vigtigste seværdigheder

    No entries found

  • Bedste restauranter

    No entries found

  • Bedste indkøbsmuligheder

    No entries found

Den berømte badeby Warnemünde var engang en lille fiskerby, og har bevaret sin gamle charme til i dag. Den ‚Gamle Strøm‘ med sine fiskerbåde og passagerskibe, nænsomt restaureret historiske bygninger, den lange strandpromenade, maritime pubber, den berømte mole og selvfølgelig Warnemündes umiskendelig vartegn - det gamle fyrtårn og den fremtrædende Teepott - inviterer besøgende til at drysse og nyde tiden.

Seværdigheder i omgivelser

Mecklenburg-Vorpommern er kendt for sine mere end 2.000 slotte og herregårde, mere end 2.000 søer, dens kystlinie af omkring 2.000 kilometer, og sine mange og imponerende byer - her kan alle finde noget at beundre, uanset om i den rige kultur eller den mangfoldigt natur af denne region.

Opdag Rostock - den største by i Mecklenburg. Den hanseatiske by med de mange butikker og sin smukt gamle bydel inviterer til en omfattende spadseretur. (ca 15 km)

Den gamle hanseatiske by Wismar blev bevaret for det meste og er en af ​​de smukkeste byer i staten. I 2002 blev den udnævnt til et UNESCO World Heritage Site. (ca 73 km)

Den mindste tyske statshovedstad, Schwerin, var gennem flere århundreder sæde for regeringen af hertugerne af Mecklenburg og er ligger mellem syv smukke søer - absolut værd at se er det Schwerin Slot, bygget i Loire stil og i dag hjemsted for statens parlament. (ca. 98 miles)