• Vigtigste seværdigheder

    No entries found

  • Bedste restauranter

    No entries found

  • Bedste indkøbsmuligheder

    No entries found

At besøge Québec er som at opleve Frankrig, bare på den anden side af jorden. Arkitekturen, stemningen og den for det meste fransktalende befolkning er bevis på, at noget af Frankrig permanent er en del af Nordamerika. Ud over sin europæiske atmosfære, er Québec City også den eneste tilbageværende by, som er omkranset af befæstningsmure, nord for Mexico.

Vieux-Québec
Québecs gamle bydel har bevaret sine historiske brostensbelagte gader og bygninger, samt dens fæstningsværker. Og som den eneste befæstede by i Nordamerika, har UNESCO klassificeret den som Verdensarv.

Dufferin Terrace
Dufferin Terrace er Québecs brede boulevard, der strækker sig fra Château Frontenac til Citadel langs toppen af klinten med udsigt over St. Lawrence floden. Den brede træ strandpromenade byder på en fantastisk udsigt over byen og floden, samt masser af muligheder for at blot kigge på menneskemængden.

Notre Dame des Victoires
Québecs Notre Dame er den ældste stenkirke i Nordamerika. Katedralen er blevet ødelagt af brande to gange, og bygningen besidder nogle imponerende kunstværker samt kunstneriske arkitektoniske detaljer.

Kommende Québec krydstogter