• 89 88 26 97 (CET)
 • Mon to Fri: 9 am - 6 pm / Sat 9 am - 1 pm
 • Vigtigste seværdigheder

  Sydney Opera House - Playhouse
  1. Sydney Opera House - Playhouse
  2. Mrs. Macquarie's Point
  3. Opera Kitchen
  4. Bondi - Bronte Coastal Walk
  5. Shelly Beach
 • Bedste restauranter

  Opera Kitchen
  1. Opera Kitchen
  2. Social Brew Cafe
  3. The Tea Cosy
  4. Nomad Restaurant
  5. Bourke Street Bakery
 • Bedste indkøbsmuligheder

  Harris Farm Markets
  1. Harris Farm Markets
  2. Kinokuniya
  3. Queen Victoria Building (QVB)
  4. Eveleigh Market
  5. Uniqlo

Som en af de ældste bosættelser i Australien, samt en af verdens mest populære rejsemål, tilbyder Sydney ægte „Aussie“ gæstfrihed kombineret med spektakulære attraktioner - fra dens travle havn og kosmopolitiske centrum, til dens fredede bugter, kilometervis af hvide sandstrande, og de spektakulære Blue Mountains.

Sydney Opera House
Byens mest populære turistattraktion er også et af verdens travleste centre for scenekunst med et kompleks af teatre og sale. Dens unikke design betragtes som et vidunder i den moderne verden.

The Rocks
Opkaldt efter sandstensklipperne, var dette stedet de første straffefanger blev bragt til og et samfund grundlagt. Den dag i dag er området fortsat rigt på kolonial historie og nye herligheder som femstjernede hoteller og et utal af restauranter, barer, butikker, gallerier og museer.

The Blue Mountains
Også kaldet Australien Grand Canyon, er de blå bjerge en fantastisk region med spektakulære klippeformationer, dybe dale omkranset af træer og fantastiske vandfald. Echo Point tilbyder også udsigtspunktet ”De tre Søstre”, som er opkaldt efter en Aboriginal legende.

 

 

Kommende Sydney krydstogter