• Vigtigste seværdigheder

    No entries found

  • Bedste restauranter

    No entries found

  • Bedste indkøbsmuligheder

    No entries found

Grundlagt som en straffekoloni, Brisbane udvikle sig til en pulserende by med en million indbyggere, afslappet atmosfære, elegante bygninger af sandsten og smukke parker. Den nuværende hovedstad af Queensland er kendetegnet ved et behageligt subtropisk klima og ligger smukt på kanten af Brisbane River, kun et par kilometer vest af sin mundning i Pacific. Men Brisbane er også døren til eventyr med sin dyrepark, regn-skovklædte Mount Tamborine plateau eller de ferie paradiser Sunshine Coast og Gold Coast med sine smukke sandstrande.

For familier og naturelskere, lover reserven omkring Lone Pine Koala Sanctuary, med sine mange beboere af søde pungdyr en særlig morsom oplevelse. Nyd for eksempel en picnic omgivet af hoppende kænguruer og koalaer, der er glade for at tage et nærmere kig. Eller du vandre i sporet af “Crocodile Hunter”. Den Australia Zoo, hvor den berømte Steve Irwin arbejdede i hans levetid, er her i Brisbane, og er nu en hovedattraktion i Australien. For alle besøgende som vil opleve noget spændende, er Story Bridge Brisbane en rigtig højdepunkt. Oplev byen fra toppen,
mens du udstyret med hovedtelefoner klatre den berømte bro. Uanset hvad du vælger, vil Brisbane byde dig velkommen med åbne arme og den berømte Livsglæden.

Kommende Brisbane krydstogter