• 89 88 26 97 (CET)
 • Mon to Fri: 9 am - 6 pm / Sat 9 am - 1 pm
 • Vigtigste seværdigheder

  La Taverne Paillette
  1. La Taverne Paillette
  2. La Petite Rade
  3. Place de l'Hôtel de ville
  4. L'Eau Tarie
  5. Plage du Havre
 • Bedste restauranter

  La Taverne Paillette
  1. La Taverne Paillette
  2. Le Grignot
  3. Le Bistrot Parisien
  4. Les enfants sages
  5. Al Dente
 • Bedste indkøbsmuligheder

  Halles Centrales
  1. Halles Centrales
  2. C.C Espace Coty
  3. La Galerne
  4. Printemps
  5. Décathlon

Le Havre ligger i Normandiet i Frankrig, der hvor Seinen munder ud i Atlanterhavet. Blandt de mest berømte seværdigheder i denne spændende by er den gamle bydel, som i 2005 blev erklæret for verdensarvssted af UNESCO grundet den helt unikke efterkrigsarkitektur, og André Malraux Modern Art Museum (MuMa) med en af verdens bedste samlinger af impressionistisk kunst. Byen er også et populært sted at starte udflugter til den klippefyldte kyst langs Den Engelske Kanal, nabobyen Honfleur, middelalderbyen Rouen eller Paris, som ligger ca. 200 km væk.

Klipperne ved Étretat
Alabasterkysten langs Den Engelske Kanal er karakteristisk med sine høje kalkklipper, der hæver sig op til 100 meter over havets overflade. Klipperne omkring Étretat er særligt imponerende.

Honfleur
Den pittoreske by er beliggende på den modsatte side af Seinen og kan nås ved at gå over broen Pont de Normandie. Den gamle havn med de skiferbelagte huse har været inspirationskilde for kunstnere fra hele verden siden det 19. århundrede.

Rouen
Rouens middelalderlige bycentrum er fuld af historiske seværdigheder, som f.eks. den gotiske Notre-Dame-katedral, det astronomiske ur (Gros Horloge), den gamle domstolsbygning og den gamle markedsplads.

Kommende Le Havre krydstogter