• Vigtigste seværdigheder

    No entries found

  • Bedste restauranter

    No entries found

  • Bedste indkøbsmuligheder

    No entries found

Shanghai er en af jordens mest fascinerende byer og hjem for mere end 15 millioner mennesker. Gaderne er proppede med mennesker, biler og cykler, der væver en fantastisk brokade af menneskeheden. Dog kan sindsroen altid findes – være det sig til en Tai Chi-time i en park eller den fredfyldte hvile ved byens sagnomspundne jade-buddha.

Denne sagnomspundne havn ved Huangpu-floden har spillet en afgørende rolle i det moderne Kinas tumultariske historie. Oprindelig var Shanghai en hovedtraktat-havn pålagt kejserens Kina af Vesten. Byen blev berømt for The Bund, en elegant del af flodbredden flankeret med flotte handelshuse og elegante palæer. Byen var også det kinesiske kommunistpartis vugge og det var her at Folkerepublikken Kina skabte sin kæmpemæssige kommercielle og industrielle bastion.

Opdag nogle af Shanghais legendariske attraktioner, fra udsøgte templer til fantastiske museer, til en spadseretur langs The Bund med den elegante 1900-tals-arkitektur. Byen er også indgangen til the Grand Canal og de berømte byer Wuxi og Suzhou.

Nanjing Road
Shanghais førende shopping distrikt byder på det største antal vestligt orienterede forretninger i hele Kina.

Jade Buddha Templet
Templet er hjemsted for to udsøgte Buddhaer hjembragt fra Burma i det sene 19. århundrede. Den siddende Buddha udskåret af solid hvid jade måler 1.95 meter, den liggende Buddha måler 90 centimeter.

Yu Garden
Med sine damme, huler og pagoder er denne have, bygget i 1559, en af de mest overdådige og fine kinesiske haver i Shanghai.