• Vigtigste seværdigheder

    No entries found

  • Bedste restauranter

    No entries found

  • Bedste indkøbsmuligheder

    No entries found

Som økonomisk center i Mellem Østen, har Dubai altid dannet bro mellem Øst og Vest. Hvert år finder større messer, kongresser og sportsbegivenheder sted i Dubai og tiltrækker besøgende fra hele verden. Ydermere gør den vestlige levestandard, toldfri shopping såvel som stranden og havet Dubai til en populær turistdestination. Hovedattraktioner inkluderer de kunstige øer ud for kysten og de højeste skyskrabere i verden, der dominerer skylinen sammen med klassiske arabiske bygninger. Dubai er også udgangspunkt for betagende ørken-udflugter.

Burj Khalifa
Med en højde på 828 meter er Burj Khalifa den højeste bygning i verden. Tag højhastigheds-elevatoren til 124. etage og nyd en fantastisk udsigt ud over byen, ørkenen og havet.

Palm Jumeirah
Den kunstige ø der er udformet som en palme, er placeret ud for Dubais kyst og er kendt for at være millionærernes paradis. Her kan du finde luksushoteller, villaer, elegante restauranter og indkøbscentre.

Jumeirah Moskéen
Jumeirah Moskéen er en af de mest fotograferede attraktioner i Dubai. Med sine barokke tårne, minaret og kuppel er den et strålende eksempel på Islamisk arkitektur.