• 89 88 26 97 (CET)
 • Mon to Fri: 9 am - 6 pm / Sat 9 am - 1 pm
 • Vigtigste seværdigheder

  Honest Greens
  1. Honest Greens
  2. Parc de la Ciutadella (Parque de la Ciudadela)
  3. Cripta de la Sagrada Família
  4. Parking Pizza
  5. Strip Club Barcelona
 • Bedste restauranter

  Honest Greens
  1. Honest Greens
  2. Parking Pizza
  3. The Fish & Chips Shop
  4. Can Dendê
  5. Baluard Barceloneta
 • Bedste indkøbsmuligheder

  La Central del Raval
  1. La Central del Raval
  2. Mercat de Sants
  3. Zara
  4. Librería Gigamesh
  5. Mercat de Sant Josep - La Boqueria

Barcelona er den hovedstad og kulturelt centrum i Catalonien. Den smukke by er en spændende, energisk og kosmopolitisk oplevelse, der er rig på historie, kultur og kunst.

Museo Picasso
Oplev Picassos vigtige tidlige værker i dette museums fascinerende udstilling. Andre must-see er Museum of Modern Art og det statelige Museu d'Art de Catalunya, som rummer værker af El Greco, Dali og andre mestre, som alle kaldte Barcelona hjemme.

La Sagrada Familia
La Sagrada Familia katedralen er bygget af den modernistiske arkitekt Antoni Gaudi, og er et helt unikt mesterværk med sine farvestrålende spir, usædvanlige kurver og skulpturelle figurer. Arkitektens La Pedrera (Stenbruddet) er måske den mest unikke blok af lejligheder og kontorer i verdenen, bygget med en organisk udseende, bølget stenfacade.

Las Ramblas
Husk endelig at gå en tur på den brede promenade Las Ramblas, byens livlige kvarter med butikker, restauranter og klubber, hvor det at kigge på mennesker er det mest almindelige tidsfordriv. Prøv det fantastiske catalanske køkken på en af de chikke cafeer på Placa Reial, med retter som f.eks. Habras a la Catalina med vin, som regionen er berømt for.

 

Kommende Barcelona krydstogter