• 89 88 26 97 (CET)
 • Mon to Fri: 9 am - 6 pm / Sat 9 am - 1 pm
 • Vigtigste seværdigheder

  J. Paul Getty Museum
  1. J. Paul Getty Museum
  2. Griffith Park
  3. Wally's
  4. Santa Monica State Beach
  5. The Wizarding World of Harry Potter
 • Bedste restauranter

  Tocaya Organica
  1. Tocaya Organica
  2. Guisados
  3. Larchmont Village Wine & Cheese
  4. Wax Paper
  5. Mendocino Farms
 • Bedste indkøbsmuligheder

  The Last Bookstore
  1. The Last Bookstore
  2. Amoeba Music
  3. The Original Farmers Market
  4. Third Street Promenade
  5. Whole Foods Market

Los Angeles er en stor metropol, med latinamerikanske rødder tilsat Hollywood glamour. San Pedro tjener som havn for Los Angeles og er udgangspunkt til de mange kvarterer og bydele der bare venter på at blive udforsket i ”LA”. Du kan finde restauranter, shopping og museer - alle i verdensklasse. Og så er der parker, løbebaner og vandreture ikke at forglemme. Og strande? Der er en hel kystlinje - fra Redondo og Santa Monica til kysterne ved Malibu.

Rodeo Drive
3 blokke lang, er Rodeo Drive hjemsted for nogle af verdens mest eksklusive og fornemme butikker. Disse tre blokke udgør det berømteste shopping kvarter i USA, som meget vel også kan være det dyreste.

Sunset Strip
Denne berømte strækning på Sunset Boulevard kendt som "Sunset Strip", er en oplevelse for øje-, øre- og smagsans. Den 2 km lange strækning mellem Hollywood og Beverly Hills byder på restauranter, musikklubber, butikker og Hollywood natklubber. I weekenderne er det et mekka for turister og andre der ønsker at se de kendte Hollywood stjerner.

Disney Concert Hall
Denne overraskende og unikke bygning, tegnet af den verdenskendte arkitekt Frank Gehry, er det nye hjemsted for Los Angeles Philharmonic og Los Angeles Master Chorale, og er samtidigt et skinnende vartegn for downtown LA.

Kommende Los Angeles krydstogter