• 89 88 26 97
  • Call me back
  • Mon to Fri: 10 am - 5 pm
    Due to public holidays on
    29.03. and 1.4.2024 closed
  • Vigtigste seværdigheder

    No entries found

  • Bedste restauranter

    No entries found

  • Bedste indkøbsmuligheder

    No entries found

Skyskrabere danner en glitrende skov af stål og glas, junker og små træ-både pløjer den travle havns vande og Kowloons grønne højdedrag kalder. 

Velkommen til Hong Kong, en af verdens fantastiske rejsedestinationer. Nu en semi-autonom region i Kina, har Hong Kongs – bogstavelig talt ”Velduftende Havn” – ikke mistet det mindste af sin charme, spænding eller eksotisme. Mens moderne skyskrabere og luksus hoteller dominerer skylinen, er de smalle gader proppede med nudelsælgere, sandsigere og knoglelæger. De endeløse rækker af butikker i et af verdens største monumenter for kapitalisme, handel og iværksætteri tilbyder den besøgende alt fra skræddersyede jakkesæt og gammelt porcelæn til det nyeste indenfor elektronik.

Den tidligere britiske koloni har nok attraktioner til at vare en hel livstid. Tag til Victoria Peak for en panorama udsigt, nyd en frokost på en af byens flydende restauranter eller gå ned af en af de travle gader og mærk byens hurtige puls.

Victoria Harbour
Havnen er kendt for dens smukke panorama natteudsigt når reklamer oplyser skyskraberne foran Victoria Peaks skråninger.

Stanley Market
Som paradis for tilbuds jægere tilbyder Stanley Market håndlavede souvenirs, smykker, mode, elektronik og legetøj til rimelige priser.

Po Lin Klosteret
Po Lin klosteret ligger på Lantau øen og er hjem for den såkaldte Tian Tan Buddha, verdens største udendørs siddende Buddha statue.