Machu Picchu Explorer

Machu Picchu Explorer

Rejs ind i Andesbjergene til det magiske Machu Picchu

Når du står i de terrasseformede ruiner i Machu Picchu, med hovedet oppe i skyerne og omgivet af Andesbjergenes bjergtinder, får du en forestilling om, hvor fredeligt et liv Inkaerne må have ført her. På denne tur inviterer vi dig på et todages ophold i denne verdenskendte by, hvor der også bliver lejlighed til at opleve det berømte Citadel ved solopgang. Tilbring en dag og en nat i Cusco, der er kendt for sin Inkaarv og sine skatte fra den spanske kolonitid. Her besøger du et typisk Pisac-marked, hvor du kan snuse rundt efter alpakapullovere, lokale musikinstrumenter og andre kostbarheder fra Andesbjergene. Og før og efter opholdet i Machu Picchu besøger du Limas of Santiagos seværdigheder.

Dag 1 – Lima
Efter ankomst til Lima checker du ind på dit hotel. Overnatning på et hotel i Lima.

Dag 2 – Lima / Cusco / Valle Sagrado
Flyv til Cusco og besøg Sacsayhuaman-fæstningen, inden frokosten nydes på en lokal restaurant. Pisac-markedet byder på gode muligheder for shopping. Overnatning på Tambo del Inka Resort. (inklusive morgenmad, frokost og aftensmad)

Dag 3 – Valle Sagrado
I dag besøger vi Ollantaytambo og Chincheros. Overnatning på Tambo del Inka Resort. (inklusive morgenmad, frokost og aftensmad)

Dag 4 – Valle Sagrado / Machu Picchu
I dag stiger du om bord på toget til Aguas Calientes, udgangspunktet for dit eventyr i denne “By over skyerne”. Om eftermiddagen ser du ruinerne i Machu Picchus for første gang. Tilbage på hotellet kan du lade dine oplevelser passere revy under en velsmagende aftensmad. Overnatning på Hotel Sumaq. (inklusive morgenmad, frokost og aftensmad)

Dag 5 – Machu Picchu / Cusco
Om formiddagen har du lejlighed til, endnu en gang at vende tilbage til Machu Picchu og udforske dens berømte citadel. Stå tidligt op, og oplev ruinerne ved solopgang – det betaler sig. Nyd din frokost på hotellet, før du kører tilbage til Ollantaytambo med toget. Eftermiddag til fri disposition I Cusco. Overnatning på JW Marriott Hotel. (inklusive morgenmad, frokost og aftensmad)

Dag 6 – Cusco / Lima / Santiago
Efter yderligere sightseeing i Cusco flyver du til hovedstaden Lima, hvor vi præsenterer den spanske kolonitids skatte for dig. Om eftermiddagen flyver du til Santiago. Overnatning på Renaiisance Santiago Hotel. (inkludisve morgen- og aftensmad)

Dag 7 Santiago / Indskibning
Sightseeing i Santiago og transfer til Valparaiso hvor du indskiber dig til et uforglemmelige Sydamerika-krydstogt. (inklusive morgenmad)

Dag 7-20/21/22/24
Krydstogt