Det ultimative Australien

Det ultimative Australien

Australiens højdepunkter på en enkelt tur

Denne spændende cruisetour byder på alt, hvad du kan ønske dig. Din rundrejse starter med et todages ophold i Sydney, hvor vi vil vise dig de berømteste seværdigheder på en byrundtur. Så flyver vi ind i hjertet af Outbacken til Uluru Nationalpark, så vi kan opleve Mount Olga og Ayers Rock ved solnedgang – en helt uforglemmelig oplevelse. Du får set højdepunkterne i Litchfield National Park, og kører med svævebanen Skyrail til Kuranda Range. Og som afslutning på dette fascinerende eventyr får du et heldagsophold på Great Barrier Reef.

Dag 1 – Sydney
Ankomst til Sydney, hvor du ved en hyggelig reception lærer din rejseleder og dine medrejsende at kende. Overnatning på Four Seasons Sydney.

Dag 2 – Sydney
Denne morgen venter der dig en guidet sightseeingtur i Sydney. På turen vil du se det ikoniske operahus, den imponerende Sydney Harbour Bridge, Bondi Beach og The Rocks, et historisk distrikt med velbevarede kolonitidsarkitektur, moderne restauranter, museer og butikker. Resten af eftermiddagen og aftenen er til fri disposition. Overnatning på Four Seasons Sydney. (inklusive morgenmad)

Dag 3 – Sydney / Ayers Rock
I dag flyver du langt ind i hjertet af outbacken til Ayers Rock. På en interessant tur vil du få en indføring i aboriginernes kultur og over 40.000-årige historie og oplever farvespillet i Ayers Rock ved solnedgang. Overnatning på Sails in the Desert Hotel. (inklusive morgenmad)

Dag 4 – Ayers Rock/ Darwin
Efter morgenmaden flyver vi til Darwin. Aftenen er til fri disposition. Overnatning på Hilton Darwin. (inklusive morgenmad)

Dag 5 – Darwin
Efter morgenmaden starter dagen med en tur til Crocodylus Park, hvor du kan opleve verdens største reptiler. Følg op med en spændende rejse ned ad Adelaide-floden på Jumping Crocodile-turen. Overnatning på Hilton Darwin. (inklusive morgenmad og frokost)

Dag 6 – Darwin / Cairns
Fra morgenen af flyver du til Cairns, hvorfra du bliver bragt til foden af Kuranda Range, så du kan foretage en tur med den berømte svævebane Skyrail. Afslut dagen med middag og lokal aboriginal didgeridoo-koncert. Overnatting på Shangri-La Hotel. (inklusive morgenmad og aftensmad)

Dag 7 – Cairns
 I dag skal du opleve et af højdepunkterne på denne tur – du tilbringer en hel dag på det yderste Great Barrier Reef. Efter en tur med højhastigheds-catamaran har du tid til at udforske omgivelserne at snorkle eller at dykke. Overnatning på Shangil-La Hotel. (inklusive morgenmad og frokost)

Dag 8 – Cairns / Sydney / Indskibning
Du flyver fra Cairns til Sydney, hvor din rundrejse slutter… men hvor et spektakulært Princess-krydstogt starter.

Dage 8 til 18/19
Krydstogt

Cruisetour 4A - 19 nætter
Fra Sydney til Auckland

Land program før krydstogt
Krydstogt "Australien & New Zealand" (12 nætter, Regal Princess)

Afrejsedatoen 2021: 15 Januar | 07 Februar

Bestil her

 

Cruisetour 4B - 18 nætter
Fra Auckland til Sydney

Krydstogt før land program
Krydstogt "New Zealand med Tasmanien " (11 nætter, Regal Princess)

Afrejsedatoen 2021: 03 Februar

Bestil her

 

Cruisetour 4C - 19 nætter
Fra Auckland til Sydney

Krydstogt før land program
Krydstogt "Australien & New Zealand" (12 nætter, Regal Princess)

Afrejsedatoen 2021: 03 Marts

Bestil her