Japans højdepunkter

Japans højdepunkter

Krydstogtet ”Japans højdepunkter” viser dig vej til de vigtigste seværdigheder på den Japanske hovedø, Honshu. Du kommer til at se de historiske bygninger i Kyoto, traditionelle og moderne attraktioner i Tokyo og det verdenskendte bjerg Mount Fuji. Efter landarrangementet kommer du til at opleve den smukke Hokkaido, landets anden største ø, på det fantastiske krydstogt.

Dag 1 Osaka / Kyoto
Ankomst til Osaka og transfer til Kyoto, hvor en aften til fri disposition venter forude, Overnatning på Kyoto Hotel Okura.

Dag 2 Kyoto
I dag kommer du til at opleve nogle af Kyotos største seværdigheder, inklusiv det mere end 400 år gamle Nijō slot, der rummer 2 overdådige paladser og utallige smukke haver samt den uforglemmelige Gyldne Pavillon. Frokosten nydes på en lokal restaurant, efterfulgt af Heian helligdomen og Kiyomizu templet. Middagen afholdes på en traditionel japansk restaurant med et Maiko show, hvilket altid er en stor oplevelse. Overnatning på Kyoto Hotel Okura. Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

Dag 3 Kyoto / Tokyo
Tag til Nara og besøg det imponerende Todaiji tempel og den vidunderlige Kasuga Taisha helligdom, før du stiger om bord på den berømte Shinkansen til en friaften i Tokyo. Overnatning på Hotel New Otani Tokyo. Morgenmad og frokost inkluderet.

Dag 4 Tokyo
På en introduktionstur kommer du med rundt i en af de mest spændende byer på Jorden. Du kommer til at se Meiji-helligdommen, Sensoji-templet og Nakamise indkøbsgaden, efterfulgt af en køretur gennem det ikoniske Ginza District. Eftermiddagen og aftenen er til fri disposition, så du kan opleve endnu flere af Tokyos utallige seværdigheder i eget tempo. Overnatning på Hotel New Otani Tokyo. Morgenmad inkluderet.

Dag 5 Tokyo
Området omkring Tokyo har også masser at byde på. Se Mount Fuji, nyd en frokost på en lokal restaurant og begiv dig ind i Hakone National Park, hvor du kan tage kabelbanen fra Sounzan Station til Owakudani Station og besøge Owakudani Valley. Herefter fuldendes dagen med en sejltur over Ashi-søen, som er berømt for sin smukke udsigt til Mount Fuji. Om aftenen kan du glæde dig til en afskedsmiddag bestående af klassiske japanske specialiteter. Overnatning på Hotel New Otani Tokyo. Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

Dag 6 Tokyo / Yokohama / Ombordstigning
Efter morgenmaden skal du besøge Tokyo Skytree Tembo Deck i 350 meters højde. Udsigten over Tokyos skyline vil slå benene væk under dig. Herefter er der check-in på Diamond Princess. Morgenmad inkluderet.

Dag 6-14 Krydstogt
Dette landarrangement kan kombineres med følgende Japan krydstogter om bord på Diamond Princess.