• 89 88 26 97
  • Mon to Fri: 10 a.m. - 12 p.m./ 2 p.m. - 4 p.m.
Canadiske Rocky Mountains - Tour 1

Canadiske Rocky Mountains - Tour 1

Oplev fantastiske landskaber med bus og tog

Denne tur gennem de canadiske Rocky Mountains byder på vidunderlige landskaber og et todages eventyr om bord på den berømte Rocky Mountaineer. Du vil komme til at opleve højdepunkterne af Banff National Park, den pittoreske Lake Louise og Athabasca gletsjeren helt tæt på og passere forbi åndeløst smukke bjergkløfter på togturen mellem Jasper og Vancouver. I Vancouver stiger du om bord på Star Princess, som vil tage dig med på en mageløs udforskning af Alaskas gletsjere.

Dag 1 - Calgary
Ankomst til Calgary og check-in på Fairmont Palliser Hotel, hvor du møder din rejseleder og de andre medrejsende.

Dag 2 - Calgary/Banff
Kør mod vest langs Trans-Canada Highway, og se hvordan den olympiske by opløses i de første udløbere af bjergene, efterhånden som vi kommer tættere på de majestætiske Rocky Mountains. Turen går forbi de Tre Søstre, Fairholme og Rundle Ranges på vejen til en af de bedst kendte destinationer i Rocky Mountanins, det charmerende bjergresort i Banff. Inden du bliver sat af ved hotellet, får du en sightseeing tur i Banff,  hvori mange af de lokale seværdigheder indgår, fx Bow Falls, Hoodoo Lookout, Minnewanka-søen og Surprise Corner. Med i turen er også en tur i svævebanen, hvorfra der er 360 graders udsigt over de seks omkringliggende bjergkæder. Overnatning på Fairmont Banff Springs Hotel.

Dag 3 – Banff
Højt skattet af canadierne og verdenskendt som et beskyttet naturparadis, Banff National Park byder på mulighed for udforskning af ikke mindre end 6.641 kvadratkilometer bjerge, skove og søer. Banff National Park ligger i selve hjertet af de canadiske Rockies. Parken tiltrækker ca. 4 millioner gæster hvert år og er på UNESCOs Verdensarvsliste. Dagen er sat af til at gå på opdagelse i Banff på egen hånd. Overnatning på Fairmont Banff Springs Hotel. Morgen- og aftensmad inkluderet.

Dag 4 – Banff / Lake Louise
I dag går turen til nogle af de mest berømte steder i de canadiske Rockies. Lake Louise er et af de mest fotograferede steder i verden, som den ligger med Fairmont Chateau Lake Louise i den ene ende og Victoria gletsjeren, der forfængeligt spejler sig i den anden. Fra Lake Louise fortsætter turen videre til Moraine-søen, der ligger i den dramatiske Valley of the Ten Peaks, inden du komme tilbage til Lake Louise. Overnatning på Fairmont Chateau Lake Louise. Morgen- og aftensmad inkluderet.

Dag 5 – Lake Louise / Jasper
Highway 93, også kendt som Icefield Parkway, er en af de smukkeste ruter i verden. Den kommer forbi over 100 gletsjere, krystalklare søer og nogle af de højeste tinder i the Rockies. Der er stop ved Columbia Icefield, hvor der venter dig en af de helt store oplevelser! Her skal du nemlig med en shuttle op til Athabasca gletsjeren, hvor du stiger om bord på en enestående, specialdesignet Ice Explorer med hvilken du skal ud på en guidet tur på toppen af gletsjeren. Turen inkluderer en frokostbuffet på Columbia Icefield Chalet. Overnatning på Fairmont Jasper Park Lodge. Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

Dag 6 – Jasper / Kamloops
Stig om bord på Rocky Mountain Rail Tours ”Rocky Mountaineer”. Dit jernbaneeventyr begynder, idet du stiger om bord på toget og forlader Jasper, rejser langs med Miette-floden til Yellowhead-passet. Passet er et af de lavest liggende punkter på kontinentalforkastningen og ligger på grænsen mellem Alberta og British Columbia. Lige efter Yellowhead Lake kommer Fraser-floden dig i møde. Denne smukke togrejse er en ren overflod af bjergstrømme og søer. Rocky Mountaineer krydser North Thompson-floden flere gange, inden den ankommer til Kamloops. Morgenmad, frokost og snacks serveres om bord på toget. Overnatning på et hotel i Kamloops.

Dag 7 – Kamloops / Vancouver
Kort efter du har forladt Kamloops, følg Thompson-floden og se, hvordan landskabet bliver overtaget af de høje og stejle vægge og ”40 miles helvede” i Fraser Canyon. Læn dig blot behageligt tilbage, mens toget snor sig langs klippevægge og gennem de dybe tunneller, som blev bygget af jernbaneselskabet stik imod de umulige odds. Ruten går over 28 broer og gennem 23 tunneller mellem Kamloops og den lille by Boston Bar. Herefter går turen gennem det frodige Fraser Delta og videre mod Vancouver. Morgenmad, frokost og snack vil blive serveret til din plads, da det er inkluderet turen med Rocky Mountaineer. Overnatning på Four Seasons Hotel.

Tag 8 – Vancouver / Ombordstigning
Du har stadig et væld af fantastiske oplevelser til gode på din rejse, så nyd din sidste morgenmad på landjorden. Efter et guidet bytur er der transfer til havn, hvor krydstogtskibet venter.

Tag 8 – 15 Krydstogt

Cruisetour 1 - 14 nætter
Fra Calgary til Anchorage

7 nætter Gletsjere krydstogt
7 nætter land program efter krydstogt

Afrejsedatoen 2019 Golden Princess: 11., 25. Maj 2019 | 08., 22. Juni 2019 | 06., 20. Juli 2019 | 03., 17., 31. August 2019

Bestil her

Afrejsedatoen 2019 Royal Princess: 04., 18. Maj 2019 | 01., 15., 29. Juni 2019 | 13., 27. Juli 2019 | 10., 24. August 2019

Bestil her