• 89 88 26 97
  • Mon to Fri: 10 a.m. - 12 p.m./ 2 p.m. - 4 p.m.
Denali Explorer – Tour E

Denali Explorer – Tour E

Denali mere detaljeret, og en nat i Anchorage

Hvis du ønsker at tilbringe mere tid i Denali National Park er denne tur lige noget for dig. Den omfatter togrejsen med vores forbindelse “Direkte til Wilderness”, to nætter på Denali Princess Wilderness Lodge, en nat i Mount McKinley Princess Wilderness Lodge og en naturhistorisk tur, hvor du kan se sjældne fugle og rensdyr besætninger. Du vil også tilbringe en aften i den livlige by Anchorage, hvor museer og butikker venter på dig.

Dag 1 Anchorage
Velkommen til Anchorage, det første stop på din rejse. Dette er begyndelsen på et uforglemmeligt eventyr i vildmarken i Alaska.

Dag 2 Anchorage / Mount McKinley
Fra Anchorage bliver du ført direkte til Mt McKinley Princess Wilderness Lodge. Der kan du nyde et glas vin på den store terrasse med en storslået udsigt over bjergene.

Dag 3 Mount McKinley / Denali
Om morgenen har du mulighed for at få et lille hvil eller deltage i en valgfri udflugt, før du rejser med bus til Denali National Park med ophold på Denali Princess Wilderness Lodge. Lodgen og de vigtigste bygninger ligger i en sprællende kompleks på Nenana River Canyon. Hvis du har lyst til at udforske omgivelserne på egen hånd, er du meget velkomme ved vores udflugtsskranke, hvor vi vil hjælpe dig med at sammensætte et interessant program for eftermiddagen.

Dag 4 Denali
Da du tilbringer hele dagen i Denali National Park, har du god tid til at opdage og blive betaget af flora og fauna på stedet. Til at begynde med står en naturhistorisk tur i bus på programmet. Derefter har du mulighed for at planlægge dine egne ture med vores hjælp.

Dag 5 Denali / Whittier
Den eksklusive Denali Express bringer dig i dag direkte til Whittier, hvor du går ombord på skibet og starter ud på et uforglemmeligt krydstogt.

Dage 5-12 Gletsjere krydstogt

Sø + landrejse kan bookes i omvendt rækkefølge, dvs først krydstogt og der efter land programmet.

Nyt: Tilføj helpension!