Denali Explorer – Tour G

Denali Explorer – Tour G

Dag 1 Anchorage
Ved ankomsten til Anchorage vil du tjekker ind på dit hotel. Derefter har du tid til at forberede din spændende Alaska eventyr.

Dag 2 Anchorage/Denali
I dag vil du tage bussen gennem smukke landskaber til Mount McKinley Prinecss Wilderness Lodge. Når du er der, kan du bruge resten af dagen til fri disposition.

Dag 3 Denali
Om morgen har du tid til at deltage i en af vores valgfrie udflugter eller du kan slappe af på lodgen. Der findes flere oplysninger på vores Tour Desk i hotel. Om eftermiddagen står en naturhistorisk rundtur i parken på programmet.

Dag 4 Denali/Mount McKinley
På vej fra Denali til vores Mount McKinley Princess Wilderness Lodge du vil blive forbløffet over den storslåede udsigt over det maleriske landskab i Alaska. Ankommet på lodgen vil du have mulighed for enten at slappe af med et glas vin i den hyggelige stue eller på den store terrasse og nyde den betagende udsigt over bjergene.

Dag 5 Mount McKinley/Whittier
Denne morgen rejser vi til Talkeetna. Der vil du tage den McKinley Express mod Whittier, hvor du vil går ombord på dit skib for at begynde din ugelange krydstogt.