• 89 88 26 97
  • Mon to Fri: 10 a.m. - 12 p.m./ 2 p.m. - 4 p.m.
Alaska for kendere – Tour S

Alaska for kendere – Tour S

Mere tid i Kenai og to overnatninger i Denali og Fairbanks

Oplev masser af eventyr i Alaskas vildmark med et todages ophold på vores Kenai Princess Wilderness Lodge. Turen indeholder også andre højdepunkter. Du skal bo to dage på vores Denali Princess Wilderness Lodge, hvor du vil få mulighed for at udforske Denali National Park på en udvidet guidet tur og tilbringe en overnatning på vores Mount McKinley Wilderness Lodge, der ligger ved foden af Nordamerikas højeste bjerg. I løbet af dit todages ophold i Fairbanks vil du få mulighed for at lære byens liv at kende. En erfaren rejseleder er med på hele turen og vil sørge for, at du får den optimale oplevelse. Måltiderne er inkluderet i henhold til rejseplanen.

Dag 1 Fairbanks
Ankomst i Fairbanks og check-in på Fairbanks Princess Riverside Lodge for et todages ophold. Mød din rejseleder og de andre medrejsende.

Dag 2 Fairbanks
I dag har du mulighed for at udforske Alaskas “Gold Heart City” fra forskellige vinkler. Du skal på besøg i en historisk guldmine på Guldmine-turen, nyde en gedigen minearbejder-frokost og på en nostalgisk sejltur med en autentisk hjuldamper ned af Chena-floden. (morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet)

Dag 3 Fairbanks / Denali
Denne morgen fortsætter rejsen med bus til Denali National Park, hvor du skal tilbringe to overnatninger på vores Denali Princess Wilderness Lodge. Eftermiddagen er til fri disposition. Kom med på en af vores tilkøbsudflugter, som f.eks. husky homestead-turen, fluefiskeri eller gletsjerudforskning fra helikopter. Om aftenen bydes der på Denali musikalsk middag. (morgen- og aftensmad inkluderet)

Dag 4 Denali
Udforsk Denali National Park på en Tundra Wilderness Tour, hvor du kan se glimt af Denali samt elg, karibu og tyndhornet får. Aftensmaden serveres i King Salmon Restauant. (morgen- og aftensmad inkluderet)

Dag 5 Denali / Mount McKinley
Tag med Princess rail-toge til Talkeetna og fortsæt med bus til den sydlige del af parken og Mount McKinley Princess Wilderness Lodge. Eftermiddagen er fri til at udforske lodgen og nyde de fantastiske udsigter til bjergene. Aftensmaden serveres i North Fork Restaurant. (frokost og aftensmad inkluderet)

Dag 6 Mount McKinley
Hele dagen står til fri disposition. Du kan udforske vandrestierne rundt om lodgen, tage på en af de valgfrie udflugter eller blot nyde de fascinerende udsigter over bjergene fra lodgens veranda. Aftensmad i North Fork Restaurant. (morgen- og aftensmad inkluderet)

Dag 7 Mount McKinley/Kenai
Denne morgen kører du med bus til Kenai Princess Wilderness Lodge, hvor du skal tilbringe de næste to dage. Eftermiddagen og aftenen er fri til at udforske området og planlægge valgfrie udflugter. Aftensmad serveres I Rod & Reel Restaurant. (morgen- og aftensmad inkluderet)

Dag 8 Kenai
Hele dagen står til fri disposition. Vælg en af de mange valgfrie udflugter såsom en fiske- eller vandretur. Eller slap af på verandaen med udsigt over den smukke Kenai-flod. (morgen- og aftensmad inkluderet)

Dag 9 Kenai / Whittier
I dag kører vi ad den smukke Seward Highway til Whittier og det ventende krydstogtskib. (morgenmad inkluderet)

Dag 9- 16 Gletsjere krydstogt

Cruisetour SA8 - 15 nætter
Fra Vancouver til Vancouver
7 nætter Gletsjere krydstogt
8 nætter land program efter krydstogt

Afrejsedatoen 2020 Grand Princess: 23 Maj | 06, 20 Juni | 04, 18 Juli | 01, 15, 29 August

Bestil her

Cruisetour SB8 - 15 nætter
Fra Fairbanks til Vancouver
8 nætter land program før krydstogt
7 nætter Gletsjere krydstogt

Afrejsedatoen 2020 Pacific Princess: 26 Maj | 09, 23 Juni | 07, 21 Juli | 04, 18 August | 01 September 

Bestil her