• 89 88 26 97
  • Mon to Fri: 10 a.m. - 12 p.m./ 2 p.m. - 4 p.m.
Alaska for kendere - Tour R (2019)

Alaska for kendere - Tour R (2019)

Mount McKinley, Denali & Copper River

Med udgangspunkt i Anchorage er kursen sat mod Alaskas vildmark. Du tilbringer to nætter på vores Mount McKinley Princess Wilderness Lodge, hvorfra du kan nyde den vidunderlige udsigt over Nordamerikas højeste bjerg. Derefter fortsætter rejsen til Denali Princess Wilderness Lodge, hvor endnu et todages ophold venter, under hvilket du vil komme til at udforske Alaskas flora og fauna på en "Tundra Wilderness Tour", derfra er der yderligere valgfrie udflugter. Endelig skal  tilbringe to nætter på vores Copper River Princess Wilderness Lodge og deltage i spændende aktiviteter for alle der elsker eventyr og natur.

Dag 1 Anchorage
Velkommen til Anchorage, som er det første stop på turen. Check-in på hotellet og gør dig klar til et uforglemmeligt eventyr i Alaskas vildmark.

Dag 2 Anchorage / Copper River
Denne dag kører vi med bus til Copper River Princess Wilderness Lodge, hvor de næste to nætter skal tilbringes. Aftensmaden serveres i Two Rivers Restaurant. (morgen- og aftensmad inkluderet)

Dag 3 Copper River
I dag bestemmer du selv. Du kan tage ud at fiske, riverrafte, tage på tur til de historiske Kennicott kobber miner, eller blot slappe af og nyde dagen på lodgen. Aftensmaden serveres i Two Rivers Restaurant. (morgen- og aftensmad inkluderet)

Dag 4 Copper River / Fairbanks
Tag med bus til Fairbanks. Resten af dagen er til fri disposition. (morgen- og aftensmad inkluderet)

Dag 5 Fairbanks
Da du tilbringer hele dagen i Fairbanks, har du mulighed for at opleve tradition og kultur på nært hold. En tur på hjuldamperen tilbyder en fantastisk udsigt over by og land. Der er en spændende udflugt til en guldmine på programmet – herunder en solid snack for guldgraver typen. Aftenen er til fri disposition. (morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet)

Dag 6 Fairbanks / Denali
Med bus går turen til Denali National Park, hvor du vil blive en nat i vores Denali Princess Wilderness Lodge. Om eftermiddagen står en naturhistorisk rundtur  ("Tundra Wilderness Tour") i parken på programmet, hvor du kan se glimt af Denali samt elg, karibu og tyndhornet. Aftensmaden serveres i King Salmon Restaurant. (morgen- og aftensmad inkluderet)

Dag 7 Denali / Mount McKinley
Om morgen har du tid til at deltage i en af vores valgfrie udflugter eller du kan slappe af på lodgen. Med Princess toget fortsætter du rejsen til Talkeetna, hvor en bus allerede venter på dig. Den tager dig til din næste destination: Mount McKinley Princess Wilderness Lodge. Om aftenen kan du følge dine egne planer. Aftensmaden serveres i North Fork Restaurant. (morgen- og aftensmad inkluderet)

Dag 8 Mount McKinley / Whittier
Turen til Whittier byder på et stop på Alaska Wildlife Conservation Center. Om aftenen begynder dit Alaska-krydstogt. Morgenmad og frokost inkluderet. (morgenmad og frokost inkluderet)

Dage 8-15
Gletsjere krydstogt

Cruisetour RB7 - 14 nætter
Fra Anchorage til Vancouver
7 nætter land programm før krydstogt
7 nætter Gletsjere krydstogt

Afrejsedatoen 2019 Golden Princess: 18. Maj 2019 | 01., 15., 29. Juni 2019 | 13., 27. Juli 2019 | 10., 24. August 2019 | 7. September 2019
Afrejsedatoen 2019 Royal Princess: 25. Maj 2019 | 08., 22. Juni 2019 | 06., 20. Juli 2019 | 03., 17., 31. August 2019

Bestil her